Annasfina

2014-01-11
Sitter vid bordet i väntan på att äggen skall studsa klart i kastrullen, låter ganska mysigt, sådär.. småputtrande! Det känns väldigt bra att det är ekologiska ägg också, må alla höns få plats och få lov att springa utomhus! (gud har talat)
     Kom ganska så precis in ifrån lite utemys med hundarna och kameran, Mollan sover nu tungt vid stolsbenet och Freja lika så fast ute i hallen i sin gosbädd -trötta hundar idag, jag känner mig ganska så pigg fastän det har varit brist på sömn de närmsta dagarna, kanske för att jag gick upp klockan 11 idag men bara kanske. Tar år och dagar att ladda upp bilderna så tänkte bara tillägga att jag hunnit äta upp min frukost och mina tankar ligger på kaffe och choklad!
 
Det är inte alltid så lätt att fota mina små hundar, de vill hellre vara med mig. Freja: fota, mig, varför de? kom så skall jag ge dig en puss! Molly smög upp i mitt knä ganska fort, hon fryser ju ganska så lätt och gosar mer än gärna! (till er som tycker min hund ser oerhört skabb ut: det är hon! Molly har fortfarande demodex, infektion i huden som inte ger vika, går på kortison som gör att ögon kletar och plitor invaderar huden och dessutom går hon på specialfoder för allergiutredning, fick ni en update om min kära voffkompanjon också!)
 Men efter en stund så började de busa med varandra istället för med mig, då är det ganska mycket roligare att fota när de inte är bakom kameran!