Annasfina

Ciro och vovvarna
Min morbror och hans flickvän var här på en fika igår och dom tog med sig deras nya familjemedlem, Ciro, en otroligt fin ridgeback med en massa bus i kroppen! Otroligt söt och skulle fram till kameran o bita i den.. Han och Vicky lekte en massa medans han var lite mera reserverad mot Douglas, men de e klart, Doggeman är en gammal gubbe som inte gillar lek, alla hundarna skötte sig otroligt bra och var snälla mot varandra och det känns superfint som hundägare att ha hundar som är snälla mot andra hundar!

 
Vill bara tillägga lite smått att det känns fint att andra kikar in här o kommenterar fina saker och sånt! TACK!
ha en bra söndag!
 
hmm..
Jag har haft en bloggtopp nu när jag bloggat mycket, fast nu tog allt slut lite, vet inte riktigt vad jag skall blogga om! Kan ju berätta att jag och min familj skall till stures för att äta gott med simons familj ikväll! (bella skall med också!) Det e typ det!
 
En bild på utsikten från min fönster jag tog häromdagen!
särbo

saknar den knäppa tjejen där uppe ^, Ella heter hon! Ellapellapäronpung.
Pratade med henne i en timma förut ikväll och de var så satans fint att få sitta i en telefon o fnissa lite, vi har lite småplaner på att jag skall åka upp till funäsdalen där hon befinner sig och våldgästa henne, SAKNAR DIG MASSOR älskade särbo, tills vi ses; may the force be with you! (<3)