Annasfina

så här..
... ser mina djur ut när jag klappar dem:
 
 
 
så ser dom ut de små korvarna, freja och katterna gosar, molly får fnatt och kutar runt, knäppmollan!
2014-02-22
Jag har äntligen gått och blivit med ett jobb, det blev helt ändrade planer och jag fick ett jobb närmare hemmaplan, de bara passar så bra just nu, de kommer så lägligt! Hundarna är fantastiska, även om vissa av dom är helt lost, några av dem drar så att armarna flyger av men vissa av dem är lydiga som attan, det är just det som är så fint, de finns lite att jobba på, utveckla, eftersom många av dem är dagishundar kan man bygga upp relation med dem och lära dom saker! Jag jobbar inte bara med hundar utan också med deras sex fina hästar, dom är, hur man nu skall sätta ord på det, trygga! Så himla snälla, lugna men med en gnutta bus och otroligt vana vid oljud och annat som kan få en annan häst att kuta iväg o springa över människor och orsaka kaos. (ja, jag tycker hästar är lite läskiga ibland) Dessa hästar har dock lyckats charma mig!
 
 
Lördag idag, mellomys snart, sova tidigt, ladda upp inför ny arbetsvecka, bara vara lugn och inte göra många knop -så skall min helg se ut!
 
 
¡hola!
De händer såklart alltid en massa saker, men då blir de aldrig att jag bloggar om det, lustigt. 
Just nu handlar allt om jobb, min hund (som fyllde ett för två dagar sedan♥), vanlig vardag, min nya fina symaskin och en förkylning som inte vill lämna mig! 
 
Idag handlar allt om, för tillfället, vindstyrka! Blåser på rätt bra här ute i skogen, jag hör allt hur träden skakar tänder! Sen senare så kommer min fina vän räkan hit och ikväll är det *trumvirvel* MELLOMYS! även om man skrattat åt de flesta bidragen och tycker de e dåliga måste man ändå alltid kolla, de bara är så! 
 
för att vara snäll så skall jag lägga upp massa miniatyrbilder på massa saker som hänt (mestadels för att skärpan är så kass) så att ni ser vad som har hänt! 
 
                                  
 
Ha en fin lördag allihopa!