Annasfina

banankaffe
Nu trodde ni säkert att jag sitter här och dricker kaffe med smak av banan, men det är bara en helt vanlig banan jag förtär och en kopp kaffe som värmer min nyvakna kropp! Jag sitter vid min för-frukost och spanar på Freja, hon är rätt bra söt ibland, på bara sekunder händer det massor! Molly är på den fronten rätt så dum, skäller åt det mesta och bjuder in alla i vårat hus, min lilla vakthund!
 


     "Tassar som springer omkring, nos som luktar och finner det den söker efter, ett skutt, två, hoppar hit och dit, tystnad, står helt stilla, lyssnar, vinklar öronen, pupiller som växer och ett skall som hörs,
ett ryck och hon flyger iväg"
-Freja.


torsdagstankar
 
hjälp mig då mammsen!!
 
tur att det inte bara är jag som är osmidig, min mollmoll är som matte, tur är väl det för mig!
 
Idag har vi inte gjort många knop molly och jag, vi har varit nere hos mormor en sväng (molly låg hemma och sov) och sedan lagat mat (jag, inga tassar i maten här inte), sen har jag ju färgat håret igen också, men det är ju inte så ansträngande! Tror att molly har varit mer lat än jag idag, så resterande av kvällen kommer vi antagligen bänka oss framför tv:n och bara dega! Tränat idag? nope, ätit morotskaka istället, kände att jag firar med det, för min intervju jag hade igår gick svinbra, så bra att jag tror att jag kommer att få jobba där, på ett hunddagis med jätterara hundar med massvis med promenader och bus, de hade varit drömmen! Kommer få ett samtal någon gång nästa vecka så jag och mollan håller tassar och tummar!
     Jag åt ju morotskaka igår också, jag och Rita skapade den med egna krafter, togs såklart inga kort så ni kan inte få några bevis men kakan vart god fastän frostingen hastades på och smälte och rann av! Hämtade upp lilla Rita efter att jag haft min intervju, även om det bara var några timmar så hann vi med en del ändå, den bästa biten var nog när vi spelade supermario och skrattade åt hur dåliga vi var, fantastiskt!
     Känner att inlägget inte kunde ha blivit rörigare men det får bli så när det är lika rörigt innanför pannbenet!
 
ciao!
 
När det är som bäst
Vaknade igår till 4 minus, strålande solsken och en varm hund. Vi pallrade oss ut och fotade lite på morgonen, lekte lite och bara njöt av vädret! Lite senare gick vi på en liten promenad, barn som åkte pulka, det blåste men det var ändå fint! Morbror, hans sambo och deras ridgeback Ciro kom på eftermiddagen, då gick vi till torska botten för att umgås med fint folk, grilla korv och frysa! Molly var glad för att hon fick åka hem i fyrhjulingen, hon frös så mycket! Det är så skönt att få komma in i värmen efter att man varit ute!
     Skall snart köra min bror till skolan och sedan traska iväg till syster för promenad och annat mys!