Annasfina

sunepune
 
min katt är ganska speciell och ful men jag älskar honom ändå!
Sune var på världens lekhumör igår så jag passade på att fota honom och då började han att försöka ta kameran! Sötare får man leta efter, en riktig galenfis! På sista bilden där hade han fått tag på en tuss hår från Douglas det var inte så populärt.. Nu snart skall jag in till alingsås för att träna och hämta min telefon som varit på lagning, ha en fin dag kära läsare!
endröm
 
Jag längtar så himla mycket tills jag kan köpa min första hund
En mopstik skall det bli, som antagligen skall få heta ingefära, bara för att dom ser ut som små knöliga beiga hudbitar! Mops skulle passa mig perfekt då dom är väldigt anpassningsbara, kan alltså slappa om man är sån eller vara aktiv och träna om man nu vill det, jag skulle såklart träna med min hund och gosa massor! Sen är det ju inte fel att dom är portabla också! LÄNGTAR!
vemvillintehasolsken?
 
sitter och drömmer mig bort bland mina bilder från förra året
kollar igenom massa bilder som jag har på min dator, snubblade förbi denna på mig och vicky som är taget förra året i juni! Just nu är det ganska slaskigt och mörkt ute, vill ha solsken, galna hundar, blött hår (utan att det fryser till is) och värme som på bilden! GE MIG DET NU!