Annasfina

tisdagsmorgon
Idag visade termometern ynka en liten grad, kallt som satan men mysigt ändå, palta på sig mera kläder och få gosa i värmen efter att ha vandrat med hundarna och klappa på hästarna! Sitter inne med min grötfrukost just nu på jobbet, molly sover tungt på stolen bredvid och strax skall vi pallra oss ut för mer promenader och mockning av hästpoop -ljuva jobb! 
     På fredag smäller det, då skriver jag på papper och breder ut mina vingar o flyttar hemifrån, känns pirrigt! Skall bli himla skönt att få vara sin egen o bestämma själv, de längtar jag mest till faktiskt och att slippa låsa på dass när jag gör mina business, halleluja! 

(bild ifrån helgens långpromenad)
morgonstund har faktiskt guld i mun.
Det blir kyligare och mörkare om mornarna nu, fast jag tycker det är ganska skönt! Att få vara lite trött och gäspig samtidigt som man njuter av att vara uppe innan tuppen! Gå ut med molly och se solen kika upp och att få komma till jobbet och mötas av knorrande hundar och frustande hästar som vill matas och få gå ut. Morgon är nog faktiskt den bästa stunden på dagen, för att, den bara är det. 

söndagsöndag
Kom på precis just nu nästan att "vafan, jag måste ju blogga" så här är jag nu och skall försöka knåpa ihop något vettigt och dessutom försöka vara här inne lite oftare, för det är ju roligt att kika tillbaka och dessutom låta de som läser (även om ni är få) få veta vad som händer!
 
Jag stökar och rensara och städar i mitt rum, skall nämligen flytta den 26:e DENNA månaden, så jäkla spännande och pirrigt och såklart -nervöst dock tror jag att det kommer bli prima, det är dags nu för mig och mollsy att bo själva!
 
annars då? Jo nä ah, idag har vi röstat, igår var jag bakis, i fredags hade jag och Marie en dunderkväll på mx efter att ha jobbat hårt hela veckan och kommande vecka skall jag och mollan på återbesök hos vet, det börjar äntligen bli ordning på loppan och sakta men säkert har nästan all päls kommit tillbaka!